צלע צלוי-עין Tagliata עם גרגיר נחלים ותפוחי אדמה
צלע עין tagliata צלוי עם גרגיר נחלים ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך סטייק עין צלעות, ציפורן שום, herbes de provence, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טליאטה כבש עם גרגיר נחלים ועגבניות, טליאטה בקר בגריל עם סלט ארוגולה, ו טליאטה עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, לשלב 2 כפות של שמן זית עם מיץ לימון, רוטב דגים וקמצוץ נדיב כל אחד מלח ופלפל. תניח את התחבושת בצד.
במחבת צלייה בינונית, לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח. צולים במשך כ -30 דקות, או עד מכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השום ואת הרבס דה פרובנס עם 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות שמן זית וקמצוץ נדיב כל אחד מלח ופלפל. תמרח את התערובת על הסטייקים. גריל מעל חום גבוה עד השחמה אבל עדיין בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את גרגיר הנחלים עם רוטב פרמזן שבבי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים את הסלט עם הסטייקים ותפוחי האדמה ומעבירים את פלחי הלימון ליד השולחן.