קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

צלעות בגריל עם אננס בגריל ואננס-רוטב Habanero

צלעות בגריל עם אננס בגריל ואננס-רוטב Habanero
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות בגריל עם אננס ואננס-Habanero רוטב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1263 קלוריות. לך לחנות ותביא בזיליקום תאילנדי, שמן קנולה, כוכב אניס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: חריף Habanero שרימפס אננס בגריל, צלעות בגריל עם רוטב בלסמי, ו Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברשת אננס עם שמן וגריל עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
שים מיץ אננס בסיר בינוני על אש גבוהה. לעשות כמה חריצים ב habanero עם סכין קילוף ולהוסיף מיץ יחד עם מקלות קינמון, אניס כוכב, בזיליקום תאילנדי וסוכר חום. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מצטמצם כ 1 כוס. תתאמץ ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
מיץ אננסמיץ אננס
סוכר חוםסוכר חום
כוכב אניסכוכב אניס
בזיליקום תאילנדיבזיליקום תאילנדי
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
5
מברישים צלעות קצרות עם שמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חרוך מעט ורך. צלחת עם אננס (באמצעות 2 רבעים של אננס בגריל) וטפטוף עם רוטב אננס ושמן צ ' ילה אדום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
אננסאננס
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הצ ' ילי וטוסט במשך 30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
טוסטטוסט
8
הסר, תן מגניב מעט קוצצים גס.
9
מערבבים צ ' ילי, שמן ומלח בבלנדר ומתמזגים עד חלקה. מסננים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.