אם יש לכם מלח, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף יחד את הסוכר החום, מיץ לימון, חומץ לבן, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, מולסה וחרדל. מתבלים עם שום מגורען, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
חמוצים כשרים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפיות מלח חם
חומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל חיצוני או מעשן ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לשפשף צלעות בנדיבות עם תיבול ברביקיו, ואז למקם אותם במעשן או גריל, ולכסות. לבשל במשך 4 שעות, או עד מאוד רך. הבשר יהיה להפריד בקלות מן העצם. צלעות בוסט עם רוטב חרדל בנדיבות במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)