קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

צלעות בסגנון קרוליינה

צלעות בסגנון קרוליינה
אם יש לכם מלח, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד את הסוכר החום, מיץ לימון, חומץ לבן, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, מולסה וחרדל. מתבלים עם שום מגורען, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים גריל חיצוני או מעשן ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
לשפשף צלעות בנדיבות עם תיבול ברביקיו, ואז למקם אותם במעשן או גריל, ולכסות. לבשל במשך 4 שעות, או עד מאוד רך. הבשר יהיה להפריד בקלות מן העצם. צלעות בוסט עם רוטב חרדל בנדיבות במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
לחמם את הרוטב לרתיחה, ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה