קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

צלעות בסגנון קרוליינה

צלעות בסגנון קרוליינה
אם יש לכם מלח, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד את הסוכר החום, מיץ לימון, חומץ לבן, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, מולסה וחרדל. מתבלים עם שום מגורען, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים גריל חיצוני או מעשן ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
לשפשף צלעות בנדיבות עם תיבול ברביקיו, ואז למקם אותם במעשן או גריל, ולכסות. לבשל במשך 4 שעות, או עד מאוד רך. הבשר יהיה להפריד בקלות מן העצם. צלעות בוסט עם רוטב חרדל בנדיבות במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
לחמם את הרוטב לרתיחה, ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו