צלעות בסגנון קרוליינה
אם יש לכם מלח, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.
הוראות
בקערה בינונית, להקציף יחד את הסוכר החום, מיץ לימון, חומץ לבן, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, מולסה וחרדל. מתבלים עם שום מגורען, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. תניח בצד.
מחממים גריל חיצוני או מעשן ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
לשפשף צלעות בנדיבות עם תיבול ברביקיו, ואז למקם אותם במעשן או גריל, ולכסות. לבשל במשך 4 שעות, או עד מאוד רך. הבשר יהיה להפריד בקלות מן העצם. צלעות בוסט עם רוטב חרדל בנדיבות במהלך 30 הדקות האחרונות.
לחמם את הרוטב לרתיחה, ומגישים בצד.