צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק
צלעות בקר בצ'יפוטלה ורוטב צ' ילי ירוק עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כוסברה טחון, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר ברוטב צ'יפוטלה וצ' ילי ירוק, צלעות בקר קצרות צ'ילי חריף ללא עצמות, ו BBQ צלעות בקר קצרות עם סלסה וצ'יפס תפוח ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה; מפזרים בכל רחבי צלעות קצרות.
מניחים צלעות על צלחת; כיסוי צמרמורת 1 שעה או עד 1 יום.
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי צלעות וחום מכל הצדדים, כ 9 דקות; העברה לצלחת. חזור עם שאר הצלעות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום לאותו סיר; מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות, מיץ ליים וצ 'ילי צ' יפוטלה. להחזיר צלעות לסיר, צד בשרני למטה, בשכבה אחת. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים בתנור עד הצלעות רק רך, על 1 1/2 שעות.
הסר סיר מהתנור. סיר הטיה, כפית משומן.
מניחים סיר על אש בינונית ומבשלים חשופים עד spoiets רוטב וצלעות הם מאוד מכרז, על 25 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, להכניס למקרר חשף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
להביא צלעות להתבשל מעל חום בינוני; להוסיף טבעות צ ' ילי. מבשלים עד צ ' ילי להתרכך, כ -10 דקות.
מעבירים צלעות ורוטב לקערה גדולה.
מפזרים כוסברה; מקשטים עם פלחי סיד.
* צ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.