קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

צלעות בקר קוריאניות קצרות

צלעות בקר קוריאניות קצרות
המתכון בשר קוריאני צלעות קצרות מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, אורז, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות בקר צלויות קוריאניות, צלעות בקר קצרות בסגנון קוריאני בגריל, ו Galbi טאנג (מרק צלעות בקר קצר קוריאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל צלעות ב 2 כף. רוטב בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שאריות הרוטב והגזר למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להחזיר צלעות לתנור הולנדי; להוסיף צ ' יילס. מבשלים ומערבבים על חום בינוני 2 דקות. מקציפים מרק, רוטב ברביקיו, מיץ תפוזים, דבש וקמח עם מקציף עד מעורבב היטב; לשפוך על צלעות. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על 1-1/2 שעות נמוכות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
להוסיף גזר; לבשל 30 דקות. או עד צלעות וגזר הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
הסר צלעות, גזר וצ 'ילי מרוטב; להשליך צ' ילי. שומן עודף רזה מן הרוטב. מערבבים רוטב סויה וגלידה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
מגישים צלעות, גזר ורוטב על אורז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.