המתכון בשר קוריאני צלעות קצרות מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, אורז, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות בקר צלויות קוריאניות, צלעות בקר קצרות בסגנון קוריאני בגריל, ו Galbi טאנג (מרק צלעות בקר קצר קוריאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל צלעות ב 2 כף. רוטב בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאריות הרוטב והגזר למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להחזיר צלעות לתנור הולנדי; להוסיף צ ' יילס. מבשלים ומערבבים על חום בינוני 2 דקות. מקציפים מרק, רוטב ברביקיו, מיץ תפוזים, דבש וקמח עם מקציף עד מעורבב היטב; לשפוך על צלעות. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על 1-1/2 שעות נמוכות.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.