צלעות ברביקיו עסיסיות
המתכון שובבה לסכל לארוז צלעות ברביקיו מוכן כ 1 שעה ו 25 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 487 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צלעות חזיר לתינוקות, רוטב ברביקיו מקורי עין השור, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: צ'דר ברביקיו נקניקיות תפוחי אדמה לסכל חבילת ארוחת ערב, לסכל-לארוז ירקות, ו לסכל עוף לארוז.
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
מערבבים רוטב ברביקיו, ריבה ורוטב פלפל עד מעורבב.
מניחים חצי הצלעות בשכבה אחת במרכז גיליון גדול של רדיד כבד. להעלות צדדים ארוכים של נייר כסף. פעמיים לקפל את שני הקצוות הקצרים של נייר כדי לאטום, משאיר פתוח העליון.
הוסף 1/4 כוס מים (או 1 קוביית קרח) לסכל מנות באמצעות פתיחה בחלק העליון. קיפול כפול למעלה לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים. חזור עם שאר הצלעות.
גריל 45 דקות. עד 1 שעה או עד הצלעות נעשות.
הסר צלעות מחבילות נייר; החזר צלעות לגריל.
מברשת צלעות עם תערובת רוטב ברביקיו. גריל 15 דקות., מפנה צחצוח מדי פעם עם רוטב שנותר.