צלעות ג'ינג'ר אננס
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, צלעות ג'ינג'ר אננס עשויות להיות מתכון נהדר ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -44 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 441 קלוריות . אם יש לכם מים, פלפל, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 71% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר אננס בגריל , צדפות צרובות עם אננס, סלסת ג'ינג'ר ולמון גראס , והליבוטמזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק .
הוראות
מסננים את האננס, שומרים 1/4 כוס מיץ; לְהַפְרִישׁ.
שלב פלפל וג'ינג'ר; לשפשף את שני הצדדים של צלעות החזיר. במחבת משחימים צלעות בחמאה במשך 2-3 דקות מכל צד.
הוסף מיץ תפוזים, 1 כוס אננס ומיץ אננס שמור. (מקררים את שארית האננס לשימוש אחר.)
מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהבשר רך.
מוציאים צלעות חזיר ושומרים חמים. בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והמים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.