קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות גב לתינוק מנגל כתום

צלעות גב לתינוק מנגל כתום
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, צלעות גב לתינוק מנגל כתום עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 890 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות גב לתינוק חזיר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. מתכונים דומים: מנגל תינוק חזרה צלעות, צלעות גב של תינוק ברביקיו, ו צלעות גב לתינוק מנגל בורבון.

הוראות

1
מניחים צלעות בצד העצם כלפי מטה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. מכסים ואופים בחום של 325 כוסות למשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
בקערה קטנה שלבו את רוטב הברביקיו, מיץ התפוזים והקליפה; הניחו בצד 1 כוס להגשה. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
3
מניחים צלעות על אש ישירה; מבססים עם מעט מהרוטב. צולים, מכוסים, על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד להשחמה, הופכים ומתבלים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מגישים עם רוטב שמור.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות גב לתינוק עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים ברביקיו אחרים עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.