צלעות דובדבן מדהימות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? צלעות דובדבן נהדרות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 103 גרם שומן, ובסך הכל 1450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. נסו צלעות דובדבן פיקנטי, צלעות חזיר דובדבן-ברביקיו, ו ברביקיו: צלעות בטעם וייטנאמי מעושן דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים צלעות בשני 13 אינץ ' לא משומנים. איקס 9-ב. אפייה מחבתות. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
בינתיים מניחים מילוי פאי במעבד מזון; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
בסיר קטן הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את מילוי הפשטידה, רוטב הסויה, החרדל, הג ' ינג ' ר ורוטב ווסטרשייר.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש. מניחים בצד 1 כוס להגשה.
צלעות גריל, מכוסות, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה, מברישים מדי פעם ברוטב שנותר. רוטב שמור חם; מגישים עם צלעות.