קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

צלעות דובדבן מדהימות

צלעות דובדבן מדהימות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? צלעות דובדבן נהדרות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 103 גרם שומן, ובסך הכל 1450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. נסו צלעות דובדבן פיקנטי, צלעות חזיר דובדבן-ברביקיו, ו ברביקיו: צלעות בטעם וייטנאמי מעושן דובדבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים צלעות בשני 13 אינץ ' לא משומנים. איקס 9-ב. אפייה מחבתות. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים מניחים מילוי פאי במעבד מזון; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
בסיר קטן הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את מילוי הפשטידה, רוטב הסויה, החרדל, הג ' ינג ' ר ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מסירים מהאש. מניחים בצד 1 כוס להגשה.
6
צלעות גריל, מכוסות, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה, מברישים מדי פעם ברוטב שנותר. רוטב שמור חם; מגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)