קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צלעות החזיר של קלייטון

צלעות החזיר של קלייטון
צלעות החזיר של קלייטון יכולות להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 526 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם מרוכז של מרק סלרי, קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל מטוגן צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: לחם תפוחי אדמה של ברנרד קלייטון (הסתגלות), Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר".

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים צלעות חזיר במחבת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוסיפים את מרק הפטרייה והסלרי. מערבבים כדי לצפות את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פטריותפטריות
סלריסלרי
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד הבשר הוא כבר לא ורוד בפנים מדחום קורא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
הסר מהתנור ומערבבים שמנת חמוצה לתערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים בצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.