צלעות השקיה בפה
צלעות השקיית פה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם צלעות חזיר, חרדל, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פה השקיית סיר צלי, פה השקיית BLT Kabobs בגריל, ו פה השקיית תבשיל קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים צלעות בסיר גדול מעל חום גבוה עם מים כדי לכסות. להרתיח במשך 45 דקות.
הסר צלעות, לאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך לצלעות בודדות.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את הבצל, קטשופ, חומץ, מיץ לימון, חרדל, סוכר חום, מלח ופלפל שחור טחון.
סדר צלעות בתבנית אפייה 10x15 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות עד 1 שעה.