מתכון זה מספק 30 מנות. עם 54 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלב, גבינת נובכטל מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ללא עצמות Milanese, סלט תרד חם עם בשר חזיר Milanese, ו תרד מוקרם קוקוס עם פצפוצי חזיר-Paleo.
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
צלעות פאונד בין גיליונות נייר שעווה עד עובי 1/4 אינץ'.
3
מערבבים מיונז וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
מיונז
4
מערבבים תערובת ציפוי, פרמזן ואורגנו בצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
אורגנו
5
מורחים 1 כפית. תערובת מיונז על גבי 1 קוצצים; מקום, מיונז בצד למטה, בתערובת ציפוי. חזור על המעיל בצד השני של קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
מיונז
6
מניחים על גיליון אפייה rimmed מרוסס עם ספריי בישול. חזור עם צלעות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים צלעות 12 עד 15 דקות. or until done (160F). בינתיים, להמס חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת רוטב
8
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים בחלב Neufchatel; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד Neufchatel נמס, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
Neufchatel
שום
חלב
9
להוסיף 1/3 של תרד; לבשל 2 דקות. או רק עד התרד הוא נבול, ערבוב לעתים קרובות. חזור עם התרד שנותר.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.