צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צלעות חזיר Stovetop עם כרוב ותפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן קנולה, תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צלעות חזיר Stovetop עם תפוחים, צלעות חזיר, כרוב ותפוחים, ו צלעות חזיר עם כרוב ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את כמון, קימל וזרעי כוסברה קלייה אותם מעט במשך 30 שניות. אל תתנו להם להפוך חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
זרעי קימל
¼ כפית אורגנו
3
מיד להוסיף את הכרוב. לזרוק מעיל עם חמאה ותבלינים. מתבלים במלח, פלפל לבן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מעת לעת, 10 עד 15 דקות. טעם, לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הג ' ינג 'ר הטרי, הג' ינג ' ר היבש, העגבניות והפלפל ומערבבים כדי להתמזג. טעם לתיבול ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד שהכרוב רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
5
מנמיכים את החום ומוסיפים את הכוסברה. להביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
הסר מהחום ולשמור חם בעת בישול צלעות חזיר. הערה: אני מוצא את הטעם כרוב אפילו טוב יותר למחרת כאשר כל הטעמים היו זמן להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ל-1 אננס
7
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את צלעות החזיר בשכבה אחת. מתבלים כל קוצץ משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9
יוצקים שמן במחבת. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, להסיר את המחבת מהחום ולסדר בעדינות את צלעות החזיר בשכבה אחת. מיד להחזיר את המחבת לחום וחום בצד הראשון, 2 עד 3 דקות. השתמש זוג מלקחיים או מרית כדי להפוך את הצלעות בצד השני שלהם. חום כ -2 עד 3 דקות. להפחית את החום ולבשל במשך 5 דקות נוספות. הפוך את הצלעות בחזרה לצד הראשון ומבשל במשך 5 עד 6 דקות. עונה אותם שוב, בקלילות, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מחממים את הכרוב, מערבבים בפרוסות התפוחים ומוסיפים את חומץ היין האדום. סדר כרוב על החלק התחתון של מגש הגשה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.