קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

צלעות חזיר אגס עם אורז

צלעות חזיר אגס עם אורז
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צלעות חזיר אגס עם אורז יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3427 קלוריות, 497 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חצאי אגסים בסירופ קל במיוחד, צלעות חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. נסו צלעות חזיר אגס, צלעות חזיר אגס מפורקות, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מסננים אגסים, שומרים סירופ; הניחו אגסים בצד. בקערה גדולה חסינת מיקרוגל, שלבו את הסוכר החום, החמאה, הציפורן, הקינמון והסירופ השמור. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה במשך 2-3 דקות, תוך ערבוב כל דקה, או עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים צלעות חזיר בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים חצי אגס מעל כל קוצץ; מעל תערובת סירופ אגסים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
הסר חזיר ואגסים; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
יוצקים מיצי מחבת לסיר קטן; מביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למיצים. מחזירים לרתיחה; מבשלים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מגישים עם חזיר, אגסים ואורז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.