צלעות חזיר אגס עם אורז
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צלעות חזיר אגס עם אורז יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3427 קלוריות, 497 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חצאי אגסים בסירופ קל במיוחד, צלעות חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. נסו צלעות חזיר אגס, צלעות חזיר אגס מפורקות, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים אגסים, שומרים סירופ; הניחו אגסים בצד. בקערה גדולה חסינת מיקרוגל, שלבו את הסוכר החום, החמאה, הציפורן, הקינמון והסירופ השמור. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה במשך 2-3 דקות, תוך ערבוב כל דקה, או עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מניחים צלעות חזיר בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מניחים חצי אגס מעל כל קוצץ; מעל תערובת סירופ אגסים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהחזיר רך.
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
יוצקים מיצי מחבת לסיר קטן; מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למיצים. מחזירים לרתיחה; מבשלים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
מגישים עם חזיר, אגסים ואורז.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![פינו נואר ברוט רוז]()
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.