צלעות חזיר אפויות קלות עם יין לבן-רוטב חרדל
צלעות חזיר אפויות קלות עם יין לבן-רוטב חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו צלעות חזיר עם שאלוט ברוטב יין לבן, צלעות חזיר ופטריות חנוקות ברוטב יין לבן מלוח, ו טופו אפוי עם יין לבן, חרדל ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.ללטף את צלעות החזיר יבש עם מגבת נייר ולשפשף אותם בכל רחבי עם השמן. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה עד שכמה טיפות מים זרועים ברחפן מסביב ומתכנסים לטיפה אחת גדולה או שהמחבת מעשנת, בערך 3 עד 4 דקות.
מניחים את הצלעות במחבת ומבשלים undisturbed עד שהם זהובים חום בתחתית, על 3 דקות.הפוך את הצלעות ומייד למקם את המחבת בתנור.
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.באמצעות מגבת מטבח או סיר, מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לכיריים.
להעביר את הצלעות לצלחת לאוהל אותם באופן רופף עם נייר; להפריש.שימוש במגבת המטבח או בכרית כדי לתפוס את הידית של המחבת (להיזהר לא לגעת בידית בידיים חשופות למשך שארית זמן הבישול), לשפוך ולזרוק כל שומן.
מוסיפים את היין, מניחים את המחבת על פני חום בינוני-גבוה, ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו בתחתית המחבת, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 דקות.
לטאטא את החמאה 1 חתיכת בכל פעם, לתת לכל להמיס לפני הוספת הבא, עד כל החמאה נוספה והרוטב התעבה.
מקציפים את הפטרוזיליה והחרדל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מחלקים את הרוטב בין 2 צלחות, מניחים צלע חזיר על גבי הרוטב על כל צלחת, ומגישים מיד.