קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר אפויות קלות עם יין לבן-רוטב חרדל

צלעות חזיר אפויות קלות עם יין לבן-רוטב חרדל
צלעות חזיר אפויות קלות עם יין לבן-רוטב חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו צלעות חזיר עם שאלוט ברוטב יין לבן, צלעות חזיר ופטריות חנוקות ברוטב יין לבן מלוח, ו טופו אפוי עם יין לבן, חרדל ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.ללטף את צלעות החזיר יבש עם מגבת נייר ולשפשף אותם בכל רחבי עם השמן. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה עד שכמה טיפות מים זרועים ברחפן מסביב ומתכנסים לטיפה אחת גדולה או שהמחבת מעשנת, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
מניחים את הצלעות במחבת ומבשלים undisturbed עד שהם זהובים חום בתחתית, על 3 דקות.הפוך את הצלעות ומייד למקם את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.באמצעות מגבת מטבח או סיר, מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחזיק סירמחזיק סיר
כירייםכיריים
מחבתמחבת
5
להעביר את הצלעות לצלחת לאוהל אותם באופן רופף עם נייר; להפריש.שימוש במגבת המטבח או בכרית כדי לתפוס את הידית של המחבת (להיזהר לא לגעת בידית בידיים חשופות למשך שארית זמן הבישול), לשפוך ולזרוק כל שומן.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחזיק סירמחזיק סיר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מוסיפים את היין, מניחים את המחבת על פני חום בינוני-גבוה, ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו בתחתית המחבת, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
לטאטא את החמאה 1 חתיכת בכל פעם, לתת לכל להמיס לפני הוספת הבא, עד כל החמאה נוספה והרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מקציפים את הפטרוזיליה והחרדל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מחלקים את הרוטב בין 2 צלחות, מניחים צלע חזיר על גבי הרוטב על כל צלחת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.