צלעות חזיר בטעם תפוז
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו צלעות חזיר עם חמישה תבלינים, צלעות חזיר בגריל 5-spice, ו צלעות חזיר בטעם תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את מיץ תפוזים, רום פלפל צ ' ילה habanero ו מחית עד חלקה; להפריש.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את צלעות החזיר בשמן במשך 5 דקות לכל צד, או עד השחמה היטב.
יוצקים את תערובת מיץ תפוזים, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות. להפוך צלעות ולבשל עוד 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.