קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה

צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי שעועית ירוקה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1023 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם פריך, צ'וריסו, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, צלעות חזיר עם שעועית ירוקה קלויה ופקאנים, ו צלעות חזיר צלויות עם אפרסקים ושעועית ירוקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת. מתבלים את הצלעות בפפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים צלעות במחבת וצורבת בשר לקרמל, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את הצלעות לסדין עוגיות ומניחים בתנור כדי לסיים, 8 עד 10 דקות, או עד הבשר הוא המשרד לגעת, אבל לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר מהתנור ותן לצלעות לנוח מכוסות בחתיכת נייר אלומיניום לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
בעוד הצלעות בתנור, להחזיר את המחבת לראש הטבח על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
8
מוסיפים את צ ' וריסו חתוך ומבשלים ערבוב לעתים קרובות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
9
מוסיפים את השום, הבצל, הקורנית, המלח והפלפל. מבשלים בשר ובצל במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
טימיןטימין
בשרבשר
מלחמלח
10
להביא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה במחבת אחרת עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
טוחנים את הפלפלים והפטרוזיליה במעבד מזון עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
מוסיפים את השרי או היין לנקניק ובצל ומערבבים, ואז מוסיפים את הפלפלים הטחונים. מבשלים עוד דקה או 2 או עד הפלפלים מחוממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
בצלבצל
שרי.שרי.
ייןיין
13
מניחים שעועית ירוקה במים רותחים. מלח אותו ומבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
מלחמלח
14
ניקוז ושמלה עם לסחוט לימון, טפטוף של שמן זית כתית נוספת ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
לימוןלימון
15
מניחים קוצצים על כל צלחת ארוחת ערב העליון עם רוטב פלפל צ ' וריסו קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
צ ' וריסוצ ' וריסו
16
מגישים עם שעועית ירוקה, מעוטר מרקונה או שקדים קלויים, אורז זול ו / או לחם פריך, עבור צלחת mopping.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שקדיםשקדים
אורזאורז
17
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר רוטב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
18
מוסיפים אורז וטוסט בחמאה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טוסטטוסט
אורזאורז
19
מוסיפים מלאי ומביאים אורז לרתיחה. מבשלים אורז 17 עד 18 דקות עד מכרז ונוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
20
הסר מהחום, אורז מוך עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים את הפטרוזיליה והגבינה. מתבלים את האורז במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
אורזאורז

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)4קצת קישואים קצוציםשקדים מרקונה או שקדים פרוסים קלויים בחמאה, הבחירה שלךשקדים מרקונה או שקדים פרוסים קלויים בחמאה, הבחירה שלך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)113פלפל האבנרוצ'וריסו, מעטפת הוסרה, קצוץ דקצ'וריסו, מעטפת הוסרה, קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםלחם פריך, לעבור ליד השולחןלחם פריך, לעבור ליד השולחן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרי יבש או יין לבן יבש, גלגל העיןשרי יבש או יין לבן יבש, גלגל העין1קומץפטרוזיליה שטוחה, קצוצה דקפטרוזיליה שטוחה, קצוצה דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה, כמה חופנים נדיביםפטרוזיליה שטוחה, כמה חופנים נדיבים454פלפל האבנרושעועית ירוקה טרי, גזוז, זמין מוכן בשקים בשווקים רביםשעועית ירוקה טרי, גזוז, זמין מוכן בשקים בשווקים רבים2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מנצ'גו מגורדתגבינת מנצ'גו מגורדת2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ועוד קצת לטפטוףשמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ועוד קצת לטפטוף4largesללא עצמות במרכז-צלעות חזיר לחתוך, 1 1/2 אינץ ' עבהללא עצמות במרכז-צלעות חזיר לחתוך, 1 1/2 אינץ ' עבה454פלפל האבנרופלפלים פקילו או פלפלים אדומים קלויים, מנוקזיםפלפלים פקילו או פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל1קרום: פירורי קרקר גרהםפפריקה או פפריקה מתוקה מעושנת, חצי כף מלאהפפריקה או פפריקה מתוקה מעושנת, חצי כף מלאה1גבינת פרמזן מגוררתעלי טימין קצוצים, 4 ענפיםעלי טימין קצוצים, 4 ענפים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן1קטןבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.