צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (Chuletas de Cardo)
צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (Chuletas de Cardo) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 2420 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך טימין הקרקע, שיני שום, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Chuletas de Cerdo a la Criolla (צלעות חזיר ברוטב קריאולי), צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas), ו סאנקוצ'ו דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את מיץ הסיד, אבקת בצל, שום, טימין, אורגנו, כמון, מלח ופלפל.
מניחים את צלעות החזיר במחבת אפיית זכוכית ומוסיפים את תערובת הסיד.
מניחים במקרר במשך 6 שעות או לילה.
מניחים את צלעות החזיר בסיר מלא במים. מבשלים כ -15 דקות על אש בינונית.
הסר את צלעות החזיר מן הסיר ולהניח בצד.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את השמן. כאשר השמן חם, מניחים את צלעות החזיר במחבת ומטגנים במשך 3 דקות בכל צד עד חום זהוב.