קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן
המתכון קלאסי צלעות חזיר ברביקיו עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך כמון טחון, זנגביל טחון, אבקת צ'ילה מקסיקנית חדשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון, ו צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, מלח, סוכר חום, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילה, פלפל שחור, מרווה, טימין, חרדל יבש, כמון, כוסברה, זנגביל, ופלפל קאיין אם משתמשים. בנדיבות מעיל את הצלעות עם לשפשף ואז לעטוף כל לוח בשכבה כפולה של ניילון לעטוף ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. לעשות קדימה: כדי לפתח טעם מקסימלי, למקם את הצלעות, מצופה לשפשף, במקרר לצנן לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אבקת חרדלאבקת חרדל
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. אם יש לך מתלה קירור מתכת שטוח, לסדר אותו בתבנית אפייה ומניחים את הצלעות, צד העצם למטה, על המדף. אם אין לך מדף, מניחים את הצלעות, צד העצם למטה, ישירות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים את הצלעות עד הבשר רך ומתחיל למשוך מן העצמות, 1 1/2 עד 2 שעות. בשלב זה, הצלעות מוכנות להיות מוגשות, אבל אנחנו ממליצים לקחת את הזמן כדי לסיים אותם על הגריל (או על broiler), תוך זיגוג עם רוטב ברביקיו תוצרת בית. האם קדימה: צלעות ניתן אפוי מראש ונשמר, עטוף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 6 שעות, לפני שסיימו אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לבשל את הבייקון עד השומן הופך את הבייקון מתחיל חום, על 10 דקותלא לתת את הבייקון לקבל פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצלים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים ושקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, מרווה, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים את הפפריקה המעושנת, אבקת צ 'ילה, כמון, פלפל שחור, וג' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
5
מוסיף את הקפה, סוכר חום, חרדל צהוב, רוטב ווסטרשייר, וחומץ ומערבבים היטב לשלב. להעלות את החום עד בינוני ולהביא את הרוטב לרתיחה, גירוד הסיר עם כף עץ כדי להסיר כל חתיכות משחימים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חרדל צהובחרדל צהוב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הקטשופ, הרוטב החריף ועלי המפרץ, ואז מנמיכים את החום לנמוך במידה בינונית ומבשלים את הרוטב עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכפית אבל הוא לא עבה כמו קטשופ, בערך 30 דקות. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר חומץ או רוטב חריף לטעום ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הסר וזרוק את עלי המפרץ. לעשות קדימה: רוטב ברביקיו יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 2 שבועות. לחמם את הרוטב בעדינות על הכיריים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1
בעוד רוטב ברביקיו הוא רותח, להכין את הגריל שלך לבישול ישיר חום מעל חום בינוני גבוה: אם באמצעות גריל פחם, לפתוח את פתחי האוורור על החלק התחתון של הגריל ולהדליק המתנע ארובה גדולה מלאה פחם (רצוי עץ). כאשר הגחלים מכוסים באפר לבן-אפור (כ -20 עד 30 דקות מאוחר יותר), להפיץ אותם על המדף התחתון של הגריל, משאיר מקום לצד אחד כי הוא שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל, כך שניתן להעביר אותו שם במקרה של התלקחות קופצים. בדוק את החום של הפחם על ידי החזקת היד שלך 5 אינץ ' מעל הגחלים במשך כ 3 שניות עבור חום בינוני גבוה. אם הפחם חם מדי, להמשיך לתת לו לשרוף עד שהוא מגיע בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
בהתאם לגודל של הגריל שלך, מקום 1 או 2 לוחות, צד העצם למטה, על החום מברשת את הצד מכוסה שומן בנדיבות עם רוטב ברביקיו. גריל הצלעות, מכוסה, במשך 2 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב, וגריל, מכוסה, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן הוא caramelized וקל חרוך, 1 עד 2 דקות. הפוך את הלוח ולהמשיך צלייה, מכוסה, עד הרוטב בצד העצם הוא caramelized וקל חרוך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 10 דקות. במידת הצורך, חזור על תהליך הצלייה וזיגוג עם לוח הצלעות השני.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים בין הצלעות ומגישים מיד עם שפע של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
צלעות אפויות ניתן גם לסיים את broiler. קו מחבת broiler עם לסכל, ולאחר מכן לארגן את לוחות, צד העצם למטה, על המחבת מברשת את הצד מכוסה שומן עם רוטב ברביקיו. מטגן, 3 עד 4 אינץ ' מהחום, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן מתחיל לקרמל וקל char, 2 עד 3 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב ברביקיו, ולהמשיך לצלות עד שהרוטב בצד מכוסה העצם מתחיל לקרמל ופחם קל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילהאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילה2(יכול להיות או להרחיק)אנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילהאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילה2(חוֹרֶף)חומץ סיידר, ועוד טעםחומץ סיידר, ועוד טעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושלקפה מבושל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2(חוֹרֶף)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש11 קילו קישואים,חרדל יבש, עדיף של קולמןחרדל יבש, עדיף של קולמן2(יכול להיות או להרחיק)עלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים11 קילו קישואים,עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים5ציפורןשום, טחוןשום, טחון1(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח כשר, עדיף קריסטל יהלוםמלח כשר, עדיף קריסטל יהלום6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפפריקה מעושנת זמינה ברוב הסופרמרקטים. פימנטון דה לה ורה (בספרדית: Pimentón de La Vera) היא צ'ילה אדומה ומתוקה הגדלה בעמק לה ורה שבמערב ספרד, והיא מיובשת בעשן לפני שהיא נטחנת לאבקה. זה זמין בחנויות מזון מיוחדות באינטרנט ב LaTieפפריקה מעושנת זמינה ברוב הסופרמרקטים. פימנטון דה לה ורה (בספרדית: Pimentón de La Vera) היא צ'ילה אדומה ומתוקה הגדלה בעמק לה ורה שבמערב ספרד, והיא מיובשת בעשן לפני שהיא נטחנת לאבקה. זה זמין בחנויות מזון מיוחדות באינטרנט ב LaTie2לוחותחזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)חזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורהפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורה2(חוֹרֶף)פפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורהפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2(חוֹרֶף)חרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.