קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר ברוטב דובדבנים

צלעות חזיר ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב דובדבן. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השאלוט ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב חום, על 3 דקות.מערבבים את הדובדבנים, הנמל, והחומץ ומבשלים עד הדובדבנים מתחילים לרכך ואת הנמל הצטמצם בחצי, כ 10 דקות. בעוד הרוטב מפחית, להתחיל לבשל את צלעות החזיר. כאשר הרוטב נגמר, להסיר אותו מהחום ולהניח אותו בצד.עבור צלעות חזיר: לשטוף את הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאהיציאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים את המלח, כוסברה, חרדל, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב שווה. תמרח את כל תערובת התבלינים על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, ללא הפרעה, עד התחתית הם חום זהוב, על 4 דקות.הפוך את הצלעות והנח את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את הצלעות על צלחות חמות ולתת להם לנוח 2 עד 3 דקות. כפית את הרוטב שמורות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.