קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר דביקות

צלעות חזיר דביקות
צלעות חזיר דביקות היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת תבלינים, פלפל, יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות חזיר דביקות, צלעות חזיר אפויות דביקות, ו צלעות חזיר דביקות ומתוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים צלעות לחלקים 3 צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
להקציף יחד דבש, רוטב צדפות, יין אורז, שום, 5-spice אבקה, פלפל אדום מרוסק ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב צדפותרוטב צדפות
יין אורזיין אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים צלעות בבישול איטי ומכסים ברוטב, הופכים צלעות למעיל. לעמוד צלעות בצד שלהם כדי לגרום להם להתאים, במידת צורך. מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר רך ונופל מהעצם, 4 עד 5 שעות, הפיכת צלעות פעם או פעמיים כדי לאפשר להם חום.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
להעביר צלעות ללוח חיתוך ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים רוטב על צלעות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.