קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות39
מגזין

צלעות חזיר ותבשיל תפוחי אדמה

צלעות חזיר ותבשיל תפוחי אדמה
צלע חזיר ותבשיל תפוחי אדמה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 537 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר, תפוחי אדמה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו תבשיל תפוחי אדמה צלע חזיר, צלעות חזיר ותבשיל תפוחי אדמה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את צלעות החזיר בשמן, וצור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן בישולשמן בישול
4
בקערה בינונית, לשלב את המרק ואת החלב. מסדרים את תפוחי האדמה והבצל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מניחים את הצלעות השחומות על תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך את תערובת המרק על כל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
מרקמרק
6
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש. למעלה עם הגבינה, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.