צלעות חזיר ותבשיל תפוחי אדמה
צלע חזיר ותבשיל תפוחי אדמה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 537 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר, תפוחי אדמה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו תבשיל תפוחי אדמה צלע חזיר, צלעות חזיר ותבשיל תפוחי אדמה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני חום גבוה.
מניחים את צלעות החזיר בשמן, וצור.
בקערה בינונית, לשלב את המרק ואת החלב. מסדרים את תפוחי האדמה והבצל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את הצלעות השחומות על תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך את תערובת המרק על כל.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש. למעלה עם הגבינה, ואופים במשך 30 דקות נוספות.