צלעות חזיר טקילה
צלעות חזיר טקילה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 387 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, צ'ילי חלפיניו, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טקילה חזיר צ'ילה ורדה, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו סמאש טקילה-קוקטייל טקילה ודובדבנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך שומן מן הצלעות. נגב צלעות במגבת לחה, ולאחר מכן לחץ על זרעי כמון באופן שווה על הצדדים הרחבים של כל חתיכה.
מניחים מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1 כפית חמאה, הטיה למחבת המעיל.
להוסיף צלעות; חום היטב בכל צד, על 6 דקות בסך הכל. מערבבים שום.
הסר מחבת מחום (הרחק פורקן, מאוורר או דלקות). מערבבים מרק, טקילה, ומיץ ליים למחבת. הגדר מעל חום גבוה. כאשר נוזלים להרתיח, להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 4 דקות.
להעביר צלעות למגש, להתחמם.
על חום גבוה, להרתיח מיצי מחבת עד מופחת 3 עד 4 כפות, על 2 דקות.
מוסיפים חמאה שנותרה, בגוש ומערבבים עד מעורבב עם רוטב. מתבלים לפי הטעם עם צ ' ילי.
יוצקים רוטב על חזיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.