צלעות חזיר בכיריים עם תפוחים היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 503 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוחים, תבלין פאי תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות חזיר ותפוחי אדמה בכיריים, צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים.
הוראות
1
שלב את המלח, תבלין הפאי, אגוז המוסקט והפלפל; מפזרים על שני צידי צלעות החזיר. במחבת גדולה, צלעות חומות בחמאה משני הצדדים. למעלה עם בצל, תפוחי אדמה ופרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 כוס בצל קצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 14-16 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד ותפוח האדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חברת יין האסיר סלדו זינפנדל (חצי בקבוק). יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.