קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר

צלעות חזיר לחם עם חומץ-צ'ולטס קון וינאגר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר לחמות עם חומץ - צ'ולטס קון וינאגר. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 881 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, עלי אורגנו, חומץ תפוחים וצלעות חזיר חלציים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (צ'ולטס דה סרדו קון סלסה דה סירולאס), צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו), ו צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (צ'ולטס דה סרדו).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טפחו על צלעות החזיר יבשות עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח ופלפל. מקציפים את הביצים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים את הקמח ופירורי הלחם ב -2 קערות רדודות נפרדות. מחפר קוצצים בקמח לציפוי כל הצדדים. הקש על עודפי הקמח. מצפים את הקציצה בביצה ונותנים לה להתנקז לשנייה בערך מעל הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הניחו אותו בפירורי הלחם והפכו כמה פעמים, טפחו על הפירורים על הקציצה כדי להיצמד. מניחים את הקציצה על תבנית עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים 1/2 אינץ ' שמן קנולה למחבת גדולה ורחבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים על אש בינונית עד שקצה הידית של כף עץ פולט רחש תוסס (כ-375 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים חצי צלעות חזיר לשמן ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה משני הצדדים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 11 על 15 אינץ ' או לכל תבנית אפייה שמחזיקה את כל הצלעות היטב, חופפת אותן לאורך צד 1 של התבנית. חזור על הפעולה עם שאר הצלעות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
כף כמה שיותר מהבצל והפלפלים מהחומץ שתרצה (בערך 1/2 כוס עובדת בשבילי) מעל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מזלפים חומץ על הצלעות ואופים עד שלא נשאר זכר לורוד ליד העצם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים מיד.
12
חותכים את החלק העליון מהאננס וזורקים. בעזרת סכין גדולה חותכים את הקליפה מהאננס ומשאירים כמה שפחות אננס מחובר.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
הכניסו את הקליפות לסיר גדול מספיק בכדי להחזיק אותן בנוחות ושפכו מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית ומבשלים עד שקליפת האננס רכה מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
הוסף מים, במידת הצורך,כדי לשמור על הקליפות שקועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
בינתיים שמים את הבצל, האורגנו, גרגירי הפלפל, השום, הבנרו או פלפל צ ' ילי אחר, חומץ ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה צמוד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מסננים את נוזל האננס לתוך הצנצנת. אם אין מספיק נוזלים לכיסוי החומרים, הוסיפו עוד מים לאננס והרתיחו 20 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח ו / או מעט חומץ, אם אתם חושבים שהוא זקוק לו. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר ככל שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר