צלעות חזיר לימון-פקאן
צלעות חזיר לימון-פקאן עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל, צלעות חזיר, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפקאן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת בורבון עם אגוזי פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר פקאן, צלעות חזיר קרום פקאן, ו צלעות חזיר דבש-פקאן.
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם פלפל לימון ומלח שום. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים צלעות בחמאה במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמד חום קורא 145 מְסוּגָר.
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מוסיפים את אגוזי פקאן ומיץ לימון למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מחומם דרך. כף מעל צלעות חזיר.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.