קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר מבשלות איטיות עם פלפל חריף

צלעות חזיר מבשלות איטיות עם פלפל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלעות חזיר פלפל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר טריאקי עם פלפל אדום ואננס בתנור איטי, צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את מרק הירקות, 1/2 כוס מלח כשר, סוכר חום ופלפל בסיר בינוני ולהגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים רק עד שהמלח והסוכר מתמוססים, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
סוכר חוםסוכר חום
מלחמלח
פלפלפלפל
סוכרסוכר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים את צלעות החזיר לתוך שקית zip-top 2 ליטר יחד עם התערובת ואת החותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4
מניחים במיכל פלסטיק ומקררים בין לילה.
5
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף, יבש לטפוח. מתבלים משני הצדדים עם המלח הכשר ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
מלחמלח
6
מניחים את התפוחים בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
7
חום 1 1/2 כפות של שמן זית במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד חום זהוב, כ 5 עד 6 דקות לכל צד. לאחר השחמה, מניחים את צלעות החזיר לתוך התנור האיטי על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
9
מוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית למחבת ואחריו בצל ו לטגן עד שהם מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף את מרק העוף למחבת כדי deglaze.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הפלפל השחור ואת הקורנית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
טימיןטימין
12
להעביר את זה לבישול איטי, מוגדר גבוה, לכסות ולבשל במשך 1 1/2 שעות. להקטין את החום לנמוך ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות ו 30 דקות או עד חזיר הוא רך ונופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.