צלעות חזיר מזוגגות בכתום עם מילוי עשבי תיבול
אם יש לך ריבה כתומה, חמאה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות בכתום עם מילוי עשבי תיבול, צלעות חזיר עם מילוי עשבי תיבול, ו צלעות חזיר מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
אופים על 1 שעה או עד יבש. קרסול גס מספיק לחם יבש כדי למדוד 10 כוסות.
מחממים תנור ל 350°f. ממיסים חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מוסיפים מרווה, קורנית, מלח ופלפל.
יוצקים מעל פירורי לחם; לזרוק לערבב.
יוצקים מרק על פירורי לחם; לזרוק לערבב (תערובת תהיה יבשה). כף לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מניחים צלעות חזיר על מילוי.
מערבבים ריבה ומיץ לימון בקערה קטנה; מברשת על חזיר.
אופים 45 עד 60 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.