אם יש לך ריבה כתומה, חמאה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות בכתום עם מילוי עשבי תיבול, צלעות חזיר עם מילוי עשבי תיבול, ו צלעות חזיר מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-200 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים על 1 שעה או עד יבש. קרסול גס מספיק לחם יבש כדי למדוד 10 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים תנור ל 350°f. ממיסים חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מוסיפים מרווה, קורנית, מלח ופלפל.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.