צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב מנגו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, מלח, צלעות חזיר ירךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב מנגו-בזיליקום, צלעות חזיר צלויות ברוטב מנגו, ו צלעות חזיר משמש קארי.
הוראות
1
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה קטנה; להשליך מוצקים. תניח בצד את רוטב המנגו.
מרכיבים שתצטרך
מנגו
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
קערה
2
מפזרים צלעות עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
מלח
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים צלעות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מגישים צלעות ברוטב מנגו.
מרכיבים שתצטרך
מנגו
רוטב
6
הערה: כדי להאיץ את תהליך המאמץ, השתמש במרית גומי כדי ללחוץ על תערובת מנגו דרך המסננת.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.