צלעות חזיר מטוגנות עם כופתאות פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1068 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פפריקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר צלויות פריכות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
בתבנית אפייה רדודה 9 על 9 אינץ', מוסיפים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים היטב. לדלות כל שוק חזיר לתוך הקמח עד מצופה באופן שווה. לנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שוק חזיר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גס
4
בצלחת תבשיל כבד גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. לצרוב את השוקיים מכל הצדדים עד באופן שווה השחמה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
הסר את השוקיים הצרובים למגש.
6
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום, רוזמרין ותימין לתנור ההולנדי. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד ירקות מתרככים, על 3 עד 4 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים את השרי ומאפשרים ליין להצטמצם בחצי. מערבבים במרק העוף ומניות בקר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את השוקיים בחזרה למחבת. מכסים ומכניסים לתנור. Braise עד הבשר הוא מזלג רך ומושך מן העצמות, על 2 עד 2 1/2 שעות. כבה את התנור.
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
הסר את השוקיים מן הסיר ולסדר על מגש רבע גיליון, לכסות עם נייר ולשמור חם בתנור. דלג על כל עודף שומן ומתח נוזלי לתוך קערה גדולה ערבוב, להשליך את מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
שים את הנוזל המתוח בחזרה לתוך סיר צליה ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
לנפות את הקמח, מלח, אבקת שום ופלפל לקערת ערבוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
שלב את החמאה לתוך קמח עם הידיים שלך עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12
מוסיפים את העירית ואת המרק.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
13
מערבבים היטב עם הידיים כדי ליצור בצק כופתה רך. זרוק את הבצק הכופתה על ידי הכףמלא לתוך הנוזל המתוח עם 1 כוס נוספת של ציר עוף. מבשלים את הכופתאות במשך 8 עד 10 דקות. מסדרים את שוקי החזיר על מגש ומצקת את הרוטב ואת כופתאות מעל.