צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח
צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 335 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח סבתא סמית, קורנפלור, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים, צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח, ו חמוציות-פקאן ממולא צלעות חזיר & תפוח-גזר לבן מחית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בתנור הולנדי, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה עד הבצלים רכים מאוד ולהתחיל חום.
הסר מהחום. מערבבים בתפוח, סלרי ואוכמניות מיובשות. מתבלים במלח.
הנח כל קוצץ שטוח על קרש חיתוך, ועם סכין חדה שהחזיק במקביל ללוח, לחתוך כיס לתוך החזיר, משאיר שלושה צדדים שלמים. ממלאים כל קוצצים בתערובת תפוחים-חמוציות.
ממיסים את שאר החמאה בתנור ההולנדי על אש בינונית. צלעות מטוגנות בחמאה במשך שתי דקות בכל צד. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
מעבירים צלעות מחבת לצלחת, ומכסים בנייר כסף.
מניחים את התנור ההולנדי בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני. בקערה קטנה או כוס מדידה, מערבבים יחד מיץ תפוחים, קורנפלור וסוכר חום; יוצקים לתנור ההולנדי. להפחית נפח נוזלי בחצי, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור.
מגישים זיגוג תפוח זה על צלעות חזיר.