קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

צלעות חזיר ממולאות גורמה

צלעות חזיר ממולאות גורמה
צלעות חזיר ממולאות גורמה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 99 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 1204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם צלעות חזיר, מלח, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פרי הדר כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות של די, ו צלעות חזיר ממולאות.

הוראות

1
הניחו צלעות חזיר שטוחות על משטח העבודה שלכם. השתמש בקצה של סכין חדה או סכין חדה לחתוך כיס בכל צלע חזיר עושה חריץ 2 אינץ ' בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים בקערה פטריות, גבינה שוויצרית, פטרוזיליה, אבקת שום, פלפל שחור ומלח; ממלאים צלעות חזיר בתערובת פטריות. אבטח את הצד הפתוח בעזרת קיסם שיניים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מקציפים ביצים בקערה; יוצקים פירורי לחם לקערה נפרדת. טובלים את צלעות החזיר הממולאות בביצה הטרופה; לחץ צלעות חזיר לפירורי לחם עד לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מחממים שמן במחבת על אש בינונית; מניחים צלעות חזיר, בצד הכיס כלפי מטה, לתוך השמן החם. מבשלים עד שחום של צלעות חזיר, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
יוצקים מספיק יין כדי להגיע באמצע צלעות חזיר. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים במחבת ומבשלים עד שצלעות חזיר רכות, כ -2 שעות. בדוק את רמת היין מדי פעם והוסף עוד לפי הצורך. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.