צלעות חזיר מעופשות בקריביים
צלעות חזיר קאריביים אידיוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר מעופשות בקריביים, צלעות חזיר מעופשות בקריביים, ו צלעות חזיר מעופשות בקריביים.
הוראות
מערבבים מים, מיץ לימון, בצל, סוכר חום, בצל ירוק, שמן, מלח, allspice, קינמון, פלפל שחור, טימין, ופלפל קאיין בבלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד חלקה. שמור 1/2 כוס עבור basting.
מניחים צלעות חזיר בצלחת זכוכית רדודה.
יוצקים את המרינדה שנותרה על הבשר. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות, אבל לא יותר מ-24 שעות.
מקום באח 4 עד 5 אינץ ' מעל מקור החום.
תשמן את סבכת הגריל. סדר צלעות באח, ולהשליך מרינדה. מכסים גריל, ומבשלים צלעות במשך 10 דקות, פונה פעם אחת, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.