צלעות חזיר מעופשות נחנקו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 336 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קאיין טחון, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-358 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מעופשות חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
1
לקצץ את השומן העודף מן הצלעות העונה היטב עם מלח, פלפל, קאיין. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מגלגלים קלות את הצלעות בקמח, מנערים את העודף, ומכניסים אותם למחבת. חום היטב, כ 3 דקות לכל צד, ולהסיר אותם לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.