קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, צלעות חזיר מעושנות, ו צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המלח, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, וכמון בקערה קטנה כדי להפוך את לשפשף יבש. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך צלעות הגב התינוק מכל הצדדים. לעטוף את הצלעות היטב עם ניילון לעטוף, לקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את צלעות אחורי התינוק על מדפי התיל של המעשן. זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את המדפים לתוך מעשן, למלא את מחבת המעשן עם תפוח, ענבים, אגס, או צ ' יפס דובדבן, ולהביא את המעשן ל 270 מעלות F (130 מעלות C). עשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ענביםענבים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
5
צחצח את הצלעות ברוטב כל 30 עד 45 דקות אחרי השעה הראשונה. מבשלים את הצלעות במעשן עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל "להתכווץ" בחזרה מן העצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מברשת את הרוטב על הצלעות בפעם האחרונה 30 דקות לפני הצלעות מוכנות להילקח מתוך המעשן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
לאחר הצלעות נעשה, לעטוף אותם בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות. זה יאפשר את המיצים כדי reabsorb לתוך הבשר ולהפוך את הצלעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה