קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, צלעות חזיר מעושנות, ו צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המלח, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, וכמון בקערה קטנה כדי להפוך את לשפשף יבש. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך צלעות הגב התינוק מכל הצדדים. לעטוף את הצלעות היטב עם ניילון לעטוף, לקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את צלעות אחורי התינוק על מדפי התיל של המעשן. זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את המדפים לתוך מעשן, למלא את מחבת המעשן עם תפוח, ענבים, אגס, או צ ' יפס דובדבן, ולהביא את המעשן ל 270 מעלות F (130 מעלות C). עשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ענביםענבים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כָּתֵףכָּתֵף
5
צחצח את הצלעות ברוטב כל 30 עד 45 דקות אחרי השעה הראשונה. מבשלים את הצלעות במעשן עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל "להתכווץ" בחזרה מן העצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מברשת את הרוטב על הצלעות בפעם האחרונה 30 דקות לפני הצלעות מוכנות להילקח מתוך המעשן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
לאחר הצלעות נעשה, לעטוף אותם בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות. זה יאפשר את המיצים כדי reabsorb לתוך הבשר ולהפוך את הצלעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ