קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, צלעות חזיר מעושנות, ו צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המלח, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, וכמון בקערה קטנה כדי להפוך את לשפשף יבש. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך צלעות הגב התינוק מכל הצדדים. לעטוף את הצלעות היטב עם ניילון לעטוף, לקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את צלעות אחורי התינוק על מדפי התיל של המעשן. זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מניחים את המדפים לתוך מעשן, למלא את מחבת המעשן עם תפוח, ענבים, אגס, או צ ' יפס דובדבן, ולהביא את המעשן ל 270 מעלות F (130 מעלות C). עשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ענביםענבים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
5
צחצח את הצלעות ברוטב כל 30 עד 45 דקות אחרי השעה הראשונה. מבשלים את הצלעות במעשן עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל "להתכווץ" בחזרה מן העצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מברשת את הרוטב על הצלעות בפעם האחרונה 30 דקות לפני הצלעות מוכנות להילקח מתוך המעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
לאחר הצלעות נעשה, לעטוף אותם בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות. זה יאפשר את המיצים כדי reabsorb לתוך הבשר ולהפוך את הצלעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®