קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון
צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 264 גרם חלבון 161 גרם של שומן, וסך הכל 2731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בייבי גב צלעות חזיר, פלפל טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף.

הוראות

1
סדר צלעות במחבת קלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
יוצקים בורבון מעל. צמרמורת 30 דקות, הפיכת צלעות לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
יוצקים וזורקים ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4
לטאטא מלח הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים תערובת תבלינים משני צידי הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
בואו לעמוד 1 שעה.
7
מניחים שבבי עץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים בירה מעל; בואו לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. עיתון עליון עם 25 לבנות פחם.
10
הסר מתלה עליון מברבקיו.
11
מניחים ארובה על מתלה הגריל התחתון. עיתון קל ולתת פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
פתח פתח פתח אוורור גריל 1 תחתון. הפעל פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
הסר 1 שבבי עץ כוס מבירה ולנקז (לשמור על שבבי הנותרים בבירה). פיזור שבבי סחוט על פני גחלים (להימנע משימוש מדי שבבים רטובים, אשר עשוי לכבות את האש). מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול הגחלים על מתלה הגריל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מניחים מתלה הגריל העליון על ברביקיו. סדר צלעות על מתלה הגריל העליון מעל מחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
מקום גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה גריל); להשאיר במקום במהלך הבישול. בדוק טמפרטורה לאחר 5 דקות. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ° F ו 325 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
16
לאחר 45 דקות, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
17
כאשר הטמפרטורה של ברביקיו נופל מתחת 135°, להשתמש כפפות תנור להרים את המדף העליון עם צלעות; מקום מתלה עם צלעות על משטח אטום. באמצעות מלקחיים, להוסיף פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
18
מסננים הנותרים 1 שבבי עץ כוס; מפזרים על פחם. למקם מחדש את המדף העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מחבת כיכר. מכסים במכסה. גריל עד צלעות הם מאוד רך בשר מתרחק מעצמות, כ 45 דקות יותר, צחצוח עם 3/4 כוס בורבון ברביקיו רוטב האחרון 15 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
19
להעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
20
מברשת עם 3/4 כוס יותר רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
21
לשרת, להעביר את הרוטב שנותר בנפרד, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות את המאחז הר האוול זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
מאחז הר האוול זינפנדל
מאחז הר האוול זינפנדל
# 67 Wine Spectator Top 100 של 2008"צפופה ועוצמתית, אך עשירה להפליא, גמישה ומובנית היטב בליבה. מציע ניחוחות של פטל שחור, אדמה טרייה וקלי סמוקי, עם ברי בר בשלים אך ממוקדים, מוקה-אספרסו ופלפל לבן טעמים. לשתות עכשיו עד 2012. 950 מקרים שנעשו.צופה ביין93 נקודות