קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג

צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מעושנות התינוק בחזרה עם זיגוג דבש Hoisin. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, קרם שרי, רוטב שום שעועית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מלון וקרם שרי גרניטה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג, בייבי-חזרה צלעות עם דבש-חרדל זיגוג מתכון, ו צלעות בייבי גב בתנור עם רוטב ברביקיו הויסין.

הוראות

1
להקציף הראשון 9 מרכיבים במחבת צלייה גדולה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
2
מוסיפים צלעות למחבת, פונים למעיל. צמרמורת לילה, הפיכת צלעות מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צלעותצלעות
4
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
5
הסר מתלה העליון מ ברביקיו.
6
מניחים ארובה על מדף ברביקיו תחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
7
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על 1 חצי מתלה התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול פחם על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
מריתמרית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מניחים מדף עליון על ברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
9
מקם גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מדחום מטבחמדחום מטבח
10
לבשל צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם סכין, הפיכת צלעות ו צליעה עם המרינדה שמורות כל 20 דקות, על 1 שעה 30 דקות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק בעת הצורך (כדי להשרות בשר, למשל) ולסגור במהירות כדי למזער אובדן חום ועשן. לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק לבנות פחם נוספות 15 באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
מלקחייםמלקחיים
12
העברת צלעות לסדין אפייה; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
חותכים בשר בין העצמות כדי להפריד בין הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
צלעותצלעות
14
* זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים.