קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים

צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלעות חזיר, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בוטנים בסגנון תאילנדי וצלעות חזיר מצופה פנקו, צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, ו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי קרקר ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה בצלחת עוגה. טובלים צלעות ביצה, ולאחר מכן בתערובת פירור, הופך באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל צלע.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 3 צלעות; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
4
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם 1 כף. של השמן שנותר ואת צלעות הנותרים; להסיר מהחום, ואז לתת לעמוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, חום שנותר שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים מרק, חמאת בוטנים, פלפלים וסוכר; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה; ומבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מגישים צלעות עם רוטב, אגוזים וכוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.