צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלעות חזיר, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בוטנים בסגנון תאילנדי וצלעות חזיר מצופה פנקו, צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, ו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי קרקר ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה בצלחת עוגה. טובלים צלעות ביצה, ולאחר מכן בתערובת פירור, הופך באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל צלע.
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף 3 צלעות; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם 1 כף. של השמן שנותר ואת צלעות הנותרים; להסיר מהחום, ואז לתת לעמוד 3 דקות.
בינתיים, חום שנותר שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד חום זהוב.
מוסיפים מרק, חמאת בוטנים, פלפלים וסוכר; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה; ומבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מגישים צלעות עם רוטב, אגוזים וכוסברה נותרת.