. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, שעועית פינטו, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: צלעות חזיר מקסיקליות, צלעות חזיר אפויות אני, ו צלעות חזיר אפויות II.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F או גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרכז צלע חזיר אחד על כל גיליון של ריינולדס Wrap® רדיד אלומיניום כבד חובה; מפזרים אבקת צ ' ילי ומלח שום. למעלה עם שעועית פינטו, תירס ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שעועית פינטו
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים. חזור לעשות שתי מנות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים 16 עד 18 דקות על גיליון עוגיות בתנור או גריל 9 עד 11 דקות בגריל מכוסה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.