קושיקל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מקסיקנה

צלעות חזיר מקסיקנה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות חזיר Mexicana יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. אם יש לכם כוסברה, אבקת קקאו, נוטעים קוקטייל בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר".

הוראות

1
טבח צלעות במחבת nonstick גדול מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים סלסה, בוטנים, קקאו וקינמון, כפית על צלעות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד צלעות נעשות רוטב מעובה, הפיכת צלעות מעל ערבוב רוטב לאחר 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
נייר אורזנייר אורז
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.