צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט
צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. 816 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית מעולה, קמח כדי לעבות את הרוטב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר סירופ מייפל, צלעות חזיר בגריל עם סירופ בלסמי, ו סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך.
הוראות
חום צלעות חזיר: מחממים התנור ל 204°.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות החזיר עם קצת מלח.
מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר מקום במחבת סאוטה. קוק (בלי לזוז) מספיק כדי חום היטב, ואז להתהפך ולשחום את הצד השני.
הסר את הצלעות מהמחבת ומניח לתוך צלחת אפייה גבוהה צדדית או מחבת צלייה. (אם צלעות החזיר שלך הן דקות מאוד ויש לי מבושל דרך בשלב זה, לדלג על צעד התנור לאוהל אותם באופן רופף עם נייר אלומיניום בעת ביצוע הרוטב.)
מוסיף את הבצל טחון למחבת sauté שבו אתה השחמת את החזיר, ו sauté במשך 2-3 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מוסיפים את החומץ, אבקת צ ' ילי, פלפל, סירופ מייפל, מים ורוטב ווסטרשייר למחבת ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר בתבנית האפייה. מנמיכים את החום ל 177° ואופים שנחשפו במשך 10-15 דקות לצלעות עבות (בעובי 1 אינץ'), 5-10 דקות לצלעות דקות (בעובי 1/2 אינץ'), או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל-145°F.
בצל פרוס חום (אופציונלי): באותו מחבת sauté שהשתמשת כדי להפוך את הרוטב, להוסיף קצת שמן וחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל פרוס במחבת, ומאפשר את הבצל להרים כל רוטב שנותר במחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, בעוד צלעות החזיר מתבשלות.
מניחים את צלעות החזיר על מגש הגשה ואוהל רופף עם נייר כסף.
יוצקים את הרוטב לתוך הסיר אתה צרב את הצלעות פנימה לטאטא 1 כף קמח כדי לעבות את הרוטב. מלח לפי הטעם, ומגישים את הרוטב על הצלעות (אופציונלי) בצל.