קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט
צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. 816 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית מעולה, קמח כדי לעבות את הרוטב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר סירופ מייפל, צלעות חזיר בגריל עם סירופ בלסמי, ו סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך.

הוראות

1
חום צלעות חזיר: מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את שני הצדדים של צלעות החזיר עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר מקום במחבת סאוטה. קוק (בלי לזוז) מספיק כדי חום היטב, ואז להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הצלעות מהמחבת ומניח לתוך צלחת אפייה גבוהה צדדית או מחבת צלייה. (אם צלעות החזיר שלך הן דקות מאוד ויש לי מבושל דרך בשלב זה, לדלג על צעד התנור לאוהל אותם באופן רופף עם נייר אלומיניום בעת ביצוע הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיף את הבצל טחון למחבת sauté שבו אתה השחמת את החזיר, ו sauté במשך 2-3 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את החומץ, אבקת צ ' ילי, פלפל, סירופ מייפל, מים ורוטב ווסטרשייר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר בתבנית האפייה. מנמיכים את החום ל 177° ואופים שנחשפו במשך 10-15 דקות לצלעות עבות (בעובי 1 אינץ'), 5-10 דקות לצלעות דקות (בעובי 1/2 אינץ'), או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל-145°F.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בצל פרוס חום (אופציונלי): באותו מחבת sauté שהשתמשת כדי להפוך את הרוטב, להוסיף קצת שמן וחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל פרוס במחבת, ומאפשר את הבצל להרים כל רוטב שנותר במחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, בעוד צלעות החזיר מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לעבות רוטב עם קמח: 
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מניחים את צלעות החזיר על מגש הגשה ואוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
יוצקים את הרוטב לתוך הסיר אתה צרב את הצלעות פנימה לטאטא 1 כף קמח כדי לעבות את הרוטב. מלח לפי הטעם, ומגישים את הרוטב על הצלעות (אופציונלי) בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.