קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט
צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. 816 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית מעולה, קמח כדי לעבות את הרוטב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר סירופ מייפל, צלעות חזיר בגריל עם סירופ בלסמי, ו סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך.

הוראות

1
חום צלעות חזיר: מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים את שני הצדדים של צלעות החזיר עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר מקום במחבת סאוטה. קוק (בלי לזוז) מספיק כדי חום היטב, ואז להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הצלעות מהמחבת ומניח לתוך צלחת אפייה גבוהה צדדית או מחבת צלייה. (אם צלעות החזיר שלך הן דקות מאוד ויש לי מבושל דרך בשלב זה, לדלג על צעד התנור לאוהל אותם באופן רופף עם נייר אלומיניום בעת ביצוע הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מוסיף את הבצל טחון למחבת sauté שבו אתה השחמת את החזיר, ו sauté במשך 2-3 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את החומץ, אבקת צ ' ילי, פלפל, סירופ מייפל, מים ורוטב ווסטרשייר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר בתבנית האפייה. מנמיכים את החום ל 177° ואופים שנחשפו במשך 10-15 דקות לצלעות עבות (בעובי 1 אינץ'), 5-10 דקות לצלעות דקות (בעובי 1/2 אינץ'), או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל-145°F.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בצל פרוס חום (אופציונלי): באותו מחבת sauté שהשתמשת כדי להפוך את הרוטב, להוסיף קצת שמן וחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל פרוס במחבת, ומאפשר את הבצל להרים כל רוטב שנותר במחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, בעוד צלעות החזיר מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לעבות רוטב עם קמח: 
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מניחים את צלעות החזיר על מגש הגשה ואוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
יוצקים את הרוטב לתוך הסיר אתה צרב את הצלעות פנימה לטאטא 1 כף קמח כדי לעבות את הרוטב. מלח לפי הטעם, ומגישים את הרוטב על הצלעות (אופציונלי) בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.