קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר סתיו צלויות

צלעות חזיר סתיו צלויות
צלעות חזיר סתיו קלות דורשות כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ושלם 30 מכיל 382 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך מיץ תפוחים, חומץ סיידר, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 72% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר סתיו , צלעות חזיר מזוגגות סתיו , ובישול מהמבריקים: צלעות חזיר עם קרום אגוזים עם אורז בר סתיו .

הוראות

1
מפזרים בשר חזיר עם מלח ופלפל. במחבת טפלון, מבשלים בשר בשמן כ-3 דקות מכל צד או עד להשחמה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר בשר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
באותה מחבת מבשלים בצל וסלרי כ-4 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את סיידר התפוחים, החומץ והמרווה. מחזירים את הבשר למחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)