קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר עם בזיליקום ומרסלה

צלעות חזיר עם בזיליקום ומרסלה
צלעות חזיר עם בזיליקום ומרסלאן היא מנה עיקרית ללא חלב . מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -31 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 337 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בזיליקום, קמח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 62 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70% . מתכונים דומים: שקדי חזיר ממולא עם רוטב מרסלה-פורט , מרסלן כדורי עוף על קרמי פולנטה ומרסלה עוף קל .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקמח ומלח השום בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מניחים צלעות חזיר בשקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית ומשחימים צלעות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתבנית אפייה, ומפזרים בזיליקום. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מסירים את נייר הכסף, יוצקים פנימה יין מרסלה וממשיכים לאפות 15 דקות, ומדי פעם מבסוטים ביין. יש להקפיא ולהשליך את כל השומן ולתבל את הצלעות במלח ופלפל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ