קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צלעות חזיר עם כרוב ניצנים מגולחים וסלט תפוחים

צלעות חזיר עם כרוב ניצנים מגולחים וסלט תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו כרוב ניצנים מגולחים סלט קציר עם ויניגרט סיידר תפוחים קשה # MysteryDish, סלט כרוב ניצנים מגולח, ו סלט כרוב ניצנים מגולח (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. בינתיים, לשלב חומץ תפוחים תפוחים, מיץ לימון, ודבש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף בשמן זית עד בשילוב. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שקדים ומבשלים עד קלוי קלוי, ערבוב מדי פעם עם כף עץ. כבה את החימום. לגרוף שקדים עם מרית, ולהעביר לקערה גדולה. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים כרוב ניצנים ותפוחים פרוסים בקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ולזרוק היטב. טעם ולהוסיף רוטב יותר אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
7
צלעות חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חום עד שרק מתחיל לעשן.
9
מוסיפים צלעות ומבשלים עד השחמה בתחתית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך את הצלעות וחום בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
10
מעבירים צלעות לתנור וממשיכים לבשל עד שמדחום קריאה מיידי נכנס לחלק העמוק ביותר של קוצצים 60°, 2 עד 4 דקות יותר. כאשר נעשה, להעביר צלעות לצלחת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
יוצקים כל שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בואו להתקרר לרגע, ולאחר מכן להגדיר את המחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים 1/4 כוס ההלבשה ומערבבים כל הזמן עם כף עץ כדי לעקור כל חתיכות השחמה. כאשר ההלבשה יש מעט מעובה, על 1 דקה, לכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
מגישים את צלעות החזיר עם כרוב ניצנים וסלט תפוחים בצד. כפית חלק מהרוטב מבושל על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו