צלעות חזיר עם כרוב ניצנים מגולחים וסלט תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו כרוב ניצנים מגולחים סלט קציר עם ויניגרט סיידר תפוחים קשה # MysteryDish, סלט כרוב ניצנים מגולח, ו סלט כרוב ניצנים מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. בינתיים, לשלב חומץ תפוחים תפוחים, מיץ לימון, ודבש בקערה בינונית.
להקציף בשמן זית עד בשילוב. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים שקדים ומבשלים עד קלוי קלוי, ערבוב מדי פעם עם כף עץ. כבה את החימום. לגרוף שקדים עם מרית, ולהעביר לקערה גדולה. לחסל מחבת.
מערבבים כרוב ניצנים ותפוחים פרוסים בקערה הגדולה.
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ולזרוק היטב. טעם ולהוסיף רוטב יותר אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
צלעות חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן.
מוסיפים צלעות ומבשלים עד השחמה בתחתית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך את הצלעות וחום בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
מעבירים צלעות לתנור וממשיכים לבשל עד שמדחום קריאה מיידי נכנס לחלק העמוק ביותר של קוצצים 60°, 2 עד 4 דקות יותר. כאשר נעשה, להעביר צלעות לצלחת ולהניח בצד.
בואו להתקרר לרגע, ולאחר מכן להגדיר את המחבת מעל חום בינוני.
יוצקים 1/4 כוס ההלבשה ומערבבים כל הזמן עם כף עץ כדי לעקור כל חתיכות השחמה. כאשר ההלבשה יש מעט מעובה, על 1 דקה, לכבות את החום.
מגישים את צלעות החזיר עם כרוב ניצנים וסלט תפוחים בצד. כפית חלק מהרוטב מבושל על צלעות החזיר.