זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו כרוב ניצנים מגולחים סלט קציר עם ויניגרט סיידר תפוחים קשה # MysteryDish, סלט כרוב ניצנים מגולח, ו סלט כרוב ניצנים מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. בינתיים, לשלב חומץ תפוחים תפוחים, מיץ לימון, ודבש בקערה בינונית.
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ולזרוק היטב. טעם ולהוסיף רוטב יותר אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
7
צלעות חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
חום עד שרק מתחיל לעשן.
9
מוסיפים צלעות ומבשלים עד השחמה בתחתית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך את הצלעות וחום בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
10
מעבירים צלעות לתנור וממשיכים לבשל עד שמדחום קריאה מיידי נכנס לחלק העמוק ביותר של קוצצים 60°, 2 עד 4 דקות יותר. כאשר נעשה, להעביר צלעות לצלחת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
יוצקים כל שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
בואו להתקרר לרגע, ולאחר מכן להגדיר את המחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים 1/4 כוס ההלבשה ומערבבים כל הזמן עם כף עץ כדי לעקור כל חתיכות השחמה. כאשר ההלבשה יש מעט מעובה, על 1 דקה, לכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
מגישים את צלעות החזיר עם כרוב ניצנים וסלט תפוחים בצד. כפית חלק מהרוטב מבושל על צלעות החזיר.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.