קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה
צלעות חזיר עם מלית תפוח מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סלרי, צימוקים, מיץ תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות חזיר תפוחים ומרווה, צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, ו צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד פריך רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים תפוח, צימוקים ומיץ תפוחים; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
הסר מהחום; מערבבים בתמהיל מלית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
5
תערובת מורחת בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם צלעות חזיר. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים מכוסה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לחשוף צלחת אפייה; להבריש צלעות חזיר עם ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים חשפו 15 עד 20 דקות נוספות או עד צלעות חזיר מחוממות היטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.