צלעות חזיר עם עגבניות ושעועית
צלעות חזיר עם עגבניות ושעועית נמשכת כ-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מכיל 386 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.4 למנה, מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך עגבניות, מרווה, צלעות חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81%, וזה מעולה. מתכונים דומים: שעועית ועגבניות, בשר חזיר קל מוקפץ עם שעועית מחרוזת, ושעועית צרפתית/שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
ממלאים סיר במים מומלחים קלות, ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את השעועית הירוקה ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה עד שהשעועית הירוקה רכה פריכה, 3 עד 4 דקות.
מסננים את השעועית, שומרים 2/3 כוס מנוזלי הבישול.
מורחים את השעועית לתוך תבנית האפייה המשומנת.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את צלעות החזיר ומטגנים עד להזהבה מכל צד, כ-3 דקות לכל צד. מתבלים את צלעות החזיר השחומות במלח, פלפל, מרווה ושום, ואז מסדרים מעל את השעועית הירוקה.
יוצקים את נוזל בישול השעועית השמורה למחבת ומערבבים את החתיכות השחומות עד להמסה.
מניחים את פרוסות העגבניות מעל צלעות החזיר, ומכסים כל אחת בפרוסת גבינת צ'דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומזהיבה, 20 עד 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צלעות החזיר צריך להיות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Totus Tuus Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![טוטוס טווס קאווה]()
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.