צלעות חזיר עם צ'אטני עגבניות מתוקות
צלעות חזיר עם צ'אטני עגבניות מתוקות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 629 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מים, חתיכת קינמון, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם צ'אטני עגבניות משמש, צלעות טלה כמון עם בטטה וצ'אטני עגבניות-ג' ינג'ר, ו צ'אטני כתום מעל צלעות חזיר.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את זרעי הכמון, זרעי החרדל ומקל הקינמון. מבשלים ומערבבים עד שהזרעים ריחניים ומתחילים לצוץ, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את זרעי השומר ואז מוסיפים את העגבניות. מתבלים בפלפל קאיין ומלח.
יוצקים פנימה את המים, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעגבניות רכות מאוד, כ -20 דקות.
מערבבים את הסוכר עם העגבניות ומניחים את האש לגובה. מבשלים עד שהסוכר נמס, ואז ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מבריקה, כ -3 דקות.
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל.
מחממים את יתרת השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את צלעות החזיר מכל צד עד להשחמה ובישול, כ -4 דקות לכל צד.
מסירים מהאש ומניחים לנוח מספר דקות.
מגישים צלעות חזיר עם כף צ ' אטני בכפית מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הפינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.