קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים

צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים
צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1120 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם מלח ופלפל, מונטריי ג'ק, גריסים טחונים באבן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מייפל-צ'יפוטלה על גריסי גאודה מעושנים עם רוטב תפוחים בצל מתוק, צלעות חזיר ורסק תפוחים, ו צלעות חזיר ורסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לגריסים: בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים את הבייקון והבצל עד שהבייקון לעיס והבצל שקוף, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את גריסים ומוסיפים את מרק העוף. מערבבים יחד ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מוסיפים את השמנת ואת קאיין, מערבבים אותם לתוך גריסים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם להידבק, עד שהגריסים רכים אך עדיין נושכים להם, עוד 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
לצלעות החזיר: ממיסים את החמאה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
9
מוסיפים למחבת את צלעות החזיר ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד. (הם יסיימו לבשל במחבת אחר כך .)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את צלעות החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
11
מחזירים את המחבת לאש, מוסיפים את רסק התפוחים ויוצקים פנימה את היין והחומץ. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
יוצקים פנימה את סירופ המייפל, מערבבים אותו פנימה ומאפשרים לו להגיע לבועה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
13
מוסיפים את צלעות החזיר למחבת, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
להגשה, כף מנה נדיבה של גריסים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
15
הניחו צלע חזיר על גבי גריסים, ולאחר מכן כף את התפוחים מעל הדף. הקפד לקבל קצת רוטב מחבת נוספת על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
לשימור,לשימור,
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
זורקים את התפוחים, מיץ התפוחים ומיץ הלימון לתבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
18
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, השאירו להתקרר ואז מקררים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

3קילוגרםזנים מעורבים תפוח (גאלה, Honeycrisp, זהב טעים), קלופים, cored וחותכים לשמוניםזנים מעורבים תפוח (גאלה, Honeycrisp, זהב טעים), קלופים, cored וחותכים לשמונים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוחים או מיםמיץ תפוחים או מים8פרוסותבייקון, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץבייקון, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1דאשקאיין, או לפי הטעםקאיין, או לפי הטעם11 קילו קישואים,כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1מיץ לימוןמיץ לימון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמגורד מונטריי ג'ק או גבינה אחרתמגורד מונטריי ג'ק או גבינה אחרת2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות7אינצ ' יםצלעות חזיר עבות ללא עצמותצלעות חזיר עבות ללא עצמות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגריסי אבן טחונים (ככל שגס יותר טוב!)גריסי אבן טחונים (ככל שגס יותר טוב!)1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

ניתן לשלב צלעות חזיר עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 קרנרוס שרדונה שלנו. תווים של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאת גוף. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שנהנה ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.