קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים
צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 542 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר, חרדל דיז' ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים וצלעות חזיר, צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים, ו צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל; לבשל במחבת עד השחמה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מערבבים חרדל וקורנית לתוך החרדל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
חמאהחמאה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מקציפים קמח לתערובת החמאה כדי ליצור משחה סמיכה. לאט לטאטא מרק עוף וחצי לתערובת הדבק עד חלקה. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתעבות לרוטב, על 5 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה עם כמחצית פרוסות תפוחי אדמה בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים על מחצית גבינת צ ' דר מעל תערובת תפוחי אדמה. מסדרים את צלעות החזיר על פני שכבת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
שכבה נותרת תפוחי אדמה ובצל על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
8
יוצקים את הרוטב באופן שווה על תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. מנה עליונה עם גבינת צ ' דר שנותרה, לעבור תנור כדי לצלות, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה מבעבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.