קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחים, בטטות וכרוב כבוש

צלעות חזיר עם תפוחים, בטטות וכרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם תפוחים, תפוחי אדמה מתוקים, כרוב כבוש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 120 אוהדים. אם יש לכם מלח, פלפל, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם בטטות ותפוחים, צלעות חזיר סיידר דיז'ון עם בטטות ותפוחים קלויים, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות עם כרוב כבוש ותפוחים-מנה של אמיש ראש השנה.

הוראות

1
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם ספריי בישול. במהירות חום את צלעות החזיר בכל צד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסדרים פרוסות בטטה בתחתית של תנור איטי 3 עד 4 ליטר. מכסים עם פרוסות הבצל, ואז פרוסות התפוח.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מפזרים סוכר חום, אגוז מוסקט ומלח על התפוחים, וטוחנים קצת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מניחים את צלעות החזיר על גבי הערימה, ומכסים עם כרוב כבוש. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך כ 5 שעות. זה יכול ללכת שעה נוספת מבלי להתייבש אף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כרוב כבושכרוב כבוש
5
מגישים חזיר וירקות עם מיץ מן הבישול האיטי כפיות מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיץמיץ
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.